Több mint két évtized telt el

Új Banderas film: A bőr, amelyben élek

Megkezdődik hétfőn Pedro Almodóvar La piel que habito (A bőr, amelyben élek) című filmjének forgatása, amely két évtized után újra összehozta a spanyol rendezőt és a közben Hollywoodban is befutott Antonio Banderast.

2010.08.23 12:30MTI
A szenvedélyek labirintusa

A produkció Thierry Jonquet Tarántula című regénye nyomán készül. Almodóvar műfajilag a horrorok közé sorolta a sztorit, amelyben Banderas egy plasztikai sebészt alakít, aki szörnyű bosszút áll lánya megerőszakolóján.

A hollywoodi sztár olyan kollégák közé kerül, mint Elena Anaya, Marisa Paredes, Jan Cornet vagy Roberto Álamo.

A film operatőre José Luis Alcaine lesz, a zenét pedig Alberto Iglesias komponálja.

A Malagából származó Banderas a nyolcvanas években Pedro Almodóvar alkotásaiban tűnt fel: játszott A szenvedélyek labirintusa, a Matador, valamint A vágy törvénye című filmekben.

Amióta az Egyesült Államokba költözött, többször is híresztelések kaptak szárnyra az újabb közös munkáról, mindezidáig azonban várni kellett erre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.