Nem alszanak a strandok

Éjszakai retróparti a Dagály gyógyfürdőben

Éjszakai retróparti várja a bulizni vágyókat péntek este kilenctől a budapesti Dagály gyógyfürdőben a Strandok éjszakáján.

2010.08.13 15:00ma.hu

Este 9-től hajnali 2 óráig fürödhetnek és táncolhatnak a résztvevők a színes fényekkel megvilágított termálmedencékben és az élménymedencékben, a teraszon dj Adamo szolgáltatja a zenét.

A medencék környékén büfé és koktélbár várja a közönséget, a belépőjegy ára 2200 forint. Ezzel az estével veszi kezdetét a Fürdőszövetség országos nyereményjátéka, a regisztrációs lapon - amelyet a pénztáraknál lehet kérni - minimum 5 darab, maximum 10 darab fürdőbelépést igazoló pecsétet kell összegyűjteni a játékban részt vevő fürdőben.

A budapesti fürdők közül a Széchenyi, a Dagály, a Gellért, a Lukács és a Rudas csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az eredményhirdetés szeptember végén lesz, a játékosok között 10 darab VIP fürdőbérletet sorsolnak ki.

A szabályokat és feltételeket az érdeklődők a www.budapestgyogyfurdoi.hu és a www.furdoszovetseg.hu oldalon olvashatják el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.