23 szupersláger és egy bónusz érdekesség

Retro Disco Koktél 3

2006. nyarán a "retro disco" műfaj divattá válását akkoriban nem követte olyan szintű zenei kiadvány - a 80-as évek mindenki számára ismerős slágereiből- mint amilyen a Retro Disco Koktél volt.

2010.01.30 20:16ma.hu

Ez lett az első olyan hazai CD válogatás, amely egyedi összetétele mellett, eredetiben tálalta a „klasszikus” disco slágereket, és a feledésbe merült nagy kedvenceket, eredeti hangzásban, stílusokra bontva. Hargittay Gábor ötlete, és válogatása nyomán színes, változatos összetételével a műfaj talán első számú kiadványává vált. (A több, mint 10.000 eladott példány mindenképp jelent valamit...) Magyarországon kívül Szlovákiában, Lengyelországban és más európai országban jelent meg a Retro Disco Koktél.

A kiadvány Németországban pl. Weekend Disco Party néven jelent meg 2009-ben. A „koktél” e téren tehát szinte „márkanév” lett, mely mostantól nemcsak a 80-as évek, hanem más hasonló műfaj „tesztelt” és „szálanként válogatot” sikereivel jelenik meg a jövőben különböző arculatokkal. A Retro Disco Koktél most megjelenő 3. része követi az első, és a második rész stílusát. Könnyed átmenetekkel sztárok és nagy slágereik ritkaságokkal megspékelve váltják egymást olyan dalokkal, amelyek minden alkalommal megállták helyüket.

Holly Johnson, Scotch, Eruption, Fancy, Eddy Huntington, Kaoma, Marcel Romanoff, Patrick Hernandez, Ken Laszlo stb stb.. 23 szupersláger és egy bónusz érdekesség, amely egy exkluzivitás a kiadványon: Grant Miller Megamixe!!! Retro Disco Koktél 3, a „már megszokott” minőségben korosztálytól függetlenül jókedvet adó slágerzenék „koktéljaival” a sorozat méltó folytatása!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.