Itt a világ első bódulathatározó könyve

69 talpon álló koktél (Talponálló kiadó)

Az egyetlen olyan kedélyjavító, aminek használatához nem kell megkérdeznie kezelőorvosát, gyógyszerészét!

2010.01.20 13:02ma.hu

Hosszú és férfias harcokat követően elkészült a 69 talpon álló koktél címen futó hiánypótló kiadvány. Könyvként nehéz lenne definiálni, mert nem egyszerű irodalomról van szó, hanem valami sokkal többről. A 69-es szám kapta a főszerepet: koktélreceptek és életünk tanulságai elevenednek meg, humorba ágyazva.

A borítón – amely egy teljesen új nyomdai eljárással készült - a szerzők szerepelnek egy vidám kis élethelyzetben. Fontos megjegyezni, hogy a kiadványban szereplő recepteket bárki remekül elkészítheti a leírtak szerint. Iszogatás közben pedig jókat derülhetünk a humoros sztorikon és karikatúrákon.

Ez a bodúlathatározó ezért sem használható egyszerű könyvként, viszont nem kell hozzá italszakértőnek lenni, hogy remek koktélokat keverjünk. Beszerezhető a legjobb koktélos helyeken és a világhálón. Hétköznapi jelenetek, ismerős szereposztással, isteni rendezéssel, vágatlan életünkből!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.