Jobb, mint az Állítsátok meg Terézanyut!

Jön a Nesze Neked Terézanyu! Rácz Zsuzsa új könyve!

November 23-án kerül a boltokba Rácz Zsuzsa népszerű könyvének, az Állítsátok meg Terézanyut! folytatása.

2009.11.18 18:23ma.hu

De nem kell hétfőig várnod, ha szeretnél beleolvasni a regénybe: a mai naptól minden hétköznap részletek kerülnek ki a www.terezanyu.hu honlapra. Sőt, a honlapon további részletek mellett a legsikeresebb bloggerek véleményét is elolvashatod a Nesze Neked Terézanyu!-ról. Sztárbloggerek mondanak véleményt Rácz Zsuzsa nagy sikerű könyvének folytatásáról, a Nesze Neked Terézanyu!-ról.

A www.terezanyu.hu honlapon a legnépszerűbb blogok írói a könyv egyes részleteiről írják meg kritikus, sokszor keményen őszinte benyomásukat az Állítások meg Terézanyut! folytatásáról.

Vélemények az internetről: "Rácz Zsuzsa beérett. Az elveszett bárány nem hallgat többé. Humora a régi, dramaturgiai érzéke javult. Könyvének fogyasztása ajánlott, ráadásul karácsonyi ajándéknak is kiváló, a kísérőkártyára elég annyit írni: Nesze Neked!" otthonedes.blog.hu

"a Terézanyu! számomra fontos mérföldkő volt" szakitshabirsz.blog.hu

"Az első könyvet nagyon szerettem, ezzel szemben kicsit szkeptikus vagyok, nem tetszik, ha már a címben is utalnak az előzőre, hatásvadásznak tűnik."

"Lektür nem lektűr, én ezen a pár bekezdésen könnyesre röhögtem magam. és nem nagyon érdekel ki mit mond, a terézanyut nem olvastam, de ennek a nőnek nagyon jó stílusa van. ha lektűr stílusa, akkor lektűr..."

"érdekes vélemények, a magam részéről még fogalmam sincs, hogy elolvasom-e, de ez tetszett. jó volt olvasni, ilyen egyszerű. respekt a szerzőnek."

Kommentek a KönyvesBlogról, konyves.blog.hu

"Olyanra halgass, aki olvasta is a könyvet. :D Megéri elolvasni, ha valaki bírja követni a stream of consciusness-t (mi arra a használatos magyar szó? tudatfolyam?)."

"az első könyvet is szerettem, ezt is el fogom olvasni."

Kommentek a szakítós blogról, szakitshabirsz.blog.hu

Hogy mi történik Kéki Katával, a munkanélküli újságíróból sikeres íróvá lett hősnővel, november 23-án derül csak ki, Kata kalandjaiba azonban már most bepillanthat bárki, hiszen a mai naptól minden hétköznap újabb részek kerülnek fel a regényből a www.terezanyu.hu honlapra.

További vélemények, részletek, kommentek az interneten.

A szerzőről:

Hazánk bestsellerkirálynője, Rácz Zsuzsa az Állítsátok meg Terézanyut! című könyvéből 140 000 példányt adott el, s ezzel hazánk egyik legnépszerűbb írónője lett. Rácz Zsuzsa 1972-ben született Miskolcon. Az ELTE angol és kommunikáció szakának elvégzése után szabadúszó újságíróként és a Petőfi rádió munkatársaként kezdett dolgozni.

Később többször pályát változtatott, kipróbálta magát kommunikációs szakemberként, reklámszövegíróként, trénerként. Jelenleg szupervizorként és coachként tevékenykedik, amikor éppen nem ír. 1998-ban jelent meg első riportkötete, a Kábítószeretet, ezt követte 2002-ben az Állítsátok meg Terézanyut! Hét év hallgatás után jelentkezik új könyvével.

A november 23-tól kapható Nesze Neked Terézanyu! főhőse ismét Kéki Kata – alias Terézanyu –, a munkanélküli újságíró, aki az első regény után egy csapásra válik ismertté. Ennek a másállapotnak hol mulatságos, hol bizarr kalandjait dolgozza fel a könyv, de van benne munkahelyi és párkapcsolati bénázás is bőven, amit a szerző pimasz humorral, olykor könnyfakasztó érzelmességgel tálal.

A párkeresés problematikája mellé érettebb, felnőttebb dilemmák is felsorakoznak szép számmal: a szabad választás, a társadalmi normáknak való megfelelési kényszer, az örökölt családi mintáktól való megszabadulás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.