HofiMánia - Cotton Club Singers

"Géza napi" koncert az Örkény Színházban

A zenekar "Hofimánia" című műsorát 2007. október 18-án és 19-én mutatta be Budapesten, a Thália Színházban, zsúfolásig telt házak előtt.

2008.02.15 17:41ma.hu


A nagy sikerre való tekintettel év elején a Kongresszusi Központban neves sztárvendégek közreműködésével megismételték a koncertet, amely szintén telt ház előtt zajlott.
 
A koncertanyag a legszélesebb körben mutatja be Hofi Géza zenei pályáját. A legtöbbet játszott melódiái mellett (Próbálj meg lazítani, Macskaduett, Gondolj apádra, stb...) olyanok is megszólalnak, amelyeket a nagyközönség nem feltétlenül Hofival azonosít (Hegedűs a háztetőn részletek, Kicsit szomorkás a hangulatom), de Ő is előadta.
 
A program az Örkény Színház-beli, Géza napi fellépés után országos turnéra indul, mely 25-30 települést érint majd.
 
A zenekar tavaly év végén megjelent Hofimánia című lemeze egyetlen hónap alatt(!) aranylemez lett. A február 26-i koncerten Hoffmann Ildikó, Hofi özvegye adja át a zenekar részére az aranylemezt.
 
További információ a zenekar megújult weboldalán: www.cottonclubsingers.hu
február 26., kedd, 19.00


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.