Exkluzív interjút is adott a Mester neki

Szujó Zoltán Quentin Tarantinóval barátkozik!

A Moziünnep egyik idei nagykövetének, Szujó Zoltánnak, az RTL klub népszerű műsorvezetőjének kétszer is megadatott, hogy találkozzon kedvenc rendezőjével, Quentin Tarantinóval.

2009.09.16 23:29ma.hu

Humorérzékének és filmes műveltségének köszönheti, hogy csak neki, még exkluzív interjút is adott a Mester.

Két évvel ezelőtt, a Forma 1-es Német Nagydíjon látta vendégül az egyik csapat a neves rendezőt. Természetesen rengeteg újságíró és fotós próbált Tarantino közelébe férkőzni, ám a szervezők előre jelezték, hogy a hollywoodi fenegyerek nem fog interjút adni.

Mikor aztán az Oscar-díjas alkotó megérkezett a bokszutcába, mindenki rárontott, ám Szujó más stratégiát választott, és „saját fegyverével” próbálta leszerelni a Mestert: higgadtan odament, és a Ponyvaregény egyik emlékezetes mondatát idézte neki:

- „Ezek az apró különbségek Amerika és Európa között. Itt is ugyanaz a szar van, csak egy kicsit más.” – mondta.

Az ötlet hatott, Tarantino jót derült a helyzeten, Szujóra vigyorgott, egy-két szót váltott is vele, s még abba is belement, hogy interjút adjon – csak neki!

Szujó és a Mester

Tavaly aztán ismét Szujóra mosolygott a szerencse, hisz a Monacói Nagydíjon megint összefutott a neves rendezővel, aki emlékezett is Zolira.

- „Lejattoltunk és beszéltünk néhány szót.
” – idézi fel a felejthetetlen perceket a népszerű műsorvezető.

Aki szeretné, hogy ugyanaz a kéz ellenőrizze a jegyét, mint amelyik Tarantinóval is kezet fogott, a Moziünnep első napján, szeptember 17-én, csütörtökön 17 órakor az Arénában mozizzon, ahol is Szujó Zoltán és a közkedvelt zenész, L.L. Junior állnak be jegyszedőnek! S aki még nem látta volna, a Mester legújabb filmjét, a Becstelen brigantyk is kedvezményesen – maximum 550 Ft-ért -megtekinthető a Moziünnepen szeptember 17.-20-között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.