Fergeteges koncert az Arénában!

The Spirit of the Pink Floyd Show az Arénában!

Egy Pink Floyd Show, amelynek maguk a legendás tagok is szívesen részesei lennének! A The Spirit of Pink Floyd Show a világon az egyetlen olyan előadás, amelyről az eredeti Pink Floyd két tagja, Roger Waters és David Gilmour is úgy nyilatkozott, ők sem lennének jobbak!

2009.08.27 14:40ma.hu

Legutóbb éppen Japánban arattak óriási sikert, de folytatják világkörüli turnéjukat, hogy megmutassa a közönségnek, milyen az, amikor szinte még az eredetinél is látványosabban és jobb hangzással keltik életre a legendás zenekar dalait!

A csapat a két legjobb Pink Floyd tribute zenekar, az Off The Wall és a Think Floyd volt tagjaiból alakult, hogy együtt tisztelegjenek a világ egyik legmeghatározóbb brit együttese előtt.

A Pink Floyd hazájából származó kilenc zenész olyat produkál a színpadon, hogy a jelenlévők a legtöbb esetben valósággal szétszedik a házat! A rajongók a legendás zenekar összes korszakát végigkísérhetik a segítségükkel, és természetesen elhangzanak a legnagyobb slágerek is az olyan albumukról, mint a Meddle, a Dark Side of the Moon, a The Wall vagy a Division Bell.

Az élményt pedig természetesen a hihetetlen fénytechnika és a kivételes látványelemek teszik teljessé, így egy olyan előadásnak lehetünk részesei, amit egyetlen Pink Floyd rajongónak sem szabad kihagynia!

The Spirit of Pink Floyd Show
Papp László Sportaréna
2009. szeptember 28.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.