Előadás májusban Békéscsabán!

Egy cirkuszsátorban mutatják be az Aida musicalt!

A Jókai színház régi terve valósul meg, hiszen végre elkészülőben van az a harminc méter átmérőjű cirkuszsátor, amelyben a teátrum évente legalább egy bemutatót szeretne majd tartani.

2009.04.14 16:25MTI

Az első előadást május 8-án rendezik: a sátorban a Jókai színház és a West End Színház közös produkciójában Tim Rice és Elton John Aida című musicaljét láthatja a közönség. 

A cirkuszsátorban nem hagyományos előadással várják majd a nézőket, hiszen az Aida kapcsán a színház együttműködik a Munkácsy Mihály Múzeummal, ahol éppen ebben az időszakban is látható az egyiptomi halotti kultuszról szóló kiállítás. 

A nézők így az előadás előtt akár korabeli jelmezekbe is öltözhetnek, úgy nézhetik végig a produkciót, sőt, ha kívánják, akkor magába a darabba is bekapcsolódhatnak. 

Az interaktívnak szánt munka megtekintése után pedig fáklyás kísérettel sétálhatnak át a múzeumba, ahol megnézhetik az egyiptomi kiállítást és megkóstolhatják a megye olimpiai bajnok mesterszakácsai által óegyiptomi módon készített finomságokat is.

A színház egyébként azt tervezi, hogy az ötszáz férőhelyes sárorral "felszerelkezve" évente bemutatkozhat a fővárosban, illetve különböző színházi fesztiválokon is.
 
Az Aidát egész májusban játsszák, így várhatóan 20-23 alkalommal kerül színre Békéscsabán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.