Sarkos Illúziók!

A Sarkosok Képzőművészeti Stúdió kiállítása a Bakelit Multi Art Centerben!

Sarkos Illúziók - ezen a néven állítja ki műveit a Bakelitben március 28-tól két héten keresztül Balogh Sándor, Benedek Ákos, Füry Anna, Fejes-Tóth Gábor, Kiss Ráhel, Kovács Anita, Homoki Anikó, Nyikesné Rumi Gabriella, Greskó Róbert és Lach Sándor.

2009.03.24 15:50ma.hu

A kiállítás megnyitóján Góbi Rita misztikus performansza adja meg az alaphangulatot, hogy utána elmélyülten vehessük szemügyre az alkotók munkáit, amelyek a legkülönfélébb stílusokat, forma- és színvilágokat vonultatják fel.
 
A képek és kisplasztikák már több kiállításon megjelentek, de ezen alkalommal közel negyven alkotást tekinthetünk meg; ez a válogatás így teljes képet adhat a Sarkosok Képzőművészeti Stúdió munkájáról. 

A megnyitóra és a kiállításra minden érdeklődőt szeretettel várnak! A megnyitó beszédet Takács Szilvia szobrászművész, művészettörténész mondja el. 

Program: 

18. 00 – Hivatalos megnyitó(beszédet mond: Takács Szilvia szobrászművész, művészettörténész) 

18. 30 – Góbi Rita Társulat performansz bemutatója 

19. 00 – Kiállítás megtekintése 

Helyszín: Bakelit M.A.C. Stúdió

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.