A kiállítást megnyitja Varga Livius a Quimbyből!

Verebics Katalin kiállítása: Before the last red moment!

Verebics Katalin legfrissebb festményein, grafikáin és fotóin következetesen felépített téma- és képi világát fejleszti tovább, mégpedig a korábbiaknál élesebb váltásokkal: a személyes, sőt, intim megközelítésű női aktok, portrékat jelenít meg!

2009.03.17 21:30ma.hu

A képeken a testrészek és kivágatok a festői és grafikus elemek még merészebb mixelésével élednek újjá, az egyes műveken belüli ellentétes képi minőségek feszültséget keltenek – a felkavaró, érzékeinkre erősen ható jelenetek hatását fokozva. 

Egyes képek pedig igazi meglepetést okoznak majd – friss témák, játékos elemek gazdagítják a fiatal képzőművész egyébként is sokrétű művészetét.
 
Verebics Katalin képgrafika szakon kezdte a Képzőművészeti Egyetemet, majd festő szakon végzett 2005-ben, Klimó Károly növendékeként. Számos díjjal méltatták sajátosan szuggesztív művészetét és egyéniségét. Megtekinthető április 17-ig! 

Verebics Katalin kiállítása: Before the last red moment 
Megnyitó: 2009. március 19, 19 óra 

Megnyitja: Varga Livius, zenész (Quimby) 
Közreműködik: Gazda Bence, zenész 

Helyszín: 
OCTOGONart Galéria 1012 Budapest, Várfok u. 7-9. 
www.octogonart.hu 
Nyitva: keddtől péntekig 10-18 óra között

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.