Gyász

61 éves korában meghalt Tom Sizemore színész

Február 18-án a híres színész, Tom Sizemore Los Angeles-i otthonából kórházba került, miután agyi aneurizmát kapott.

2023.03.05 07:44ma.hu

Pénteken egy kaliforniai kórházban elhunyt Tom Sizemore, aki Mike Horvath őrmestert alakította a '90-es évek népszerű akciófilmjében, a Ryan közlegény megmentésében. A férfi 61 éves volt.

"Nagy szomorúsággal és fájdalommal kell bejelentenem, hogy Thomas Edward Sizemore színész 61 éves korában pénteken békésen elhunyt álmában a Burbanki St Joseph's Kórházban. Testvére, Paul és ikerfiai, Jayden és Jagger mellette voltak" - idézte menedzsere, Charles Lago pénteki közleményében az amerikai média.

Sizemore február közepén esett össze Los Angeles-i otthonában egy agyi aneurizma után. Azonnal egy helyi kórházba szállították. A mentőegységek már korábban, még aznap Sizemore házánál jártak, és ellátták, miután rosszul érezte magát, de kórházi kezelésről akkor még nem volt szó.

Tom számos sikeres projektről ismert. Ő játszotta Michael Horvath őrmestert Steven Spielberg Oscar-díjas filmjében, a Ryan közlegény megmentése című filmben, Jack Scagnetti nyomozót Oliver Stone Született gyilkosok című filmjében, Danny McKnight alezredest A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down) című filmben.
A színész filmográfiájához tartozik a "Pearl Harbor", a "Közellenség" és David Lynch kultikus klasszikus sorozata, a "Twin Peaks".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.