Kultúra

Meg kellett műteni Jeremy Rennert

Hókotrás közben balesetet szenvedett a színész, mentőhelikopter vitte kórházba.

2023.01.03 07:23MTI

Megműtötték egy nevadai kórházban a hókotrás közben súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner filmszínészt, aki több Marvel-filmben alakította Sólyomszemet.

A színészt vasárnap súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba, ahol hétfőn megoperálták. Szóvivőjének közleménye szerint a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

Az 51 éves Renner, akit Oscar-díjra is jelöltek A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért, több Marvel-filmben szerepelt, játszott két Mission: Impossible-filmben, továbbá az Oscar-díjjal is jutalmazott Érkezésben is.

A színésznek a nevadai Washoe megyében van egy háza, ahol szilveszterkor nagy havazás volt. A Washoe megyei seriff irodájának közleménye szerint vasárnap reggel riasztották őket a balesethez, amelynek egyetlen sérültje Renner volt, akit mentőhelikopterrel szállítottak egy helyi kórházba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.