Kultúra

Százötven magyarországi és külföldi kiállító félezer termékkel mutatkozik be a pécsi Adventi Borszalonon

A legnevesebb magyarországi pincészetek mellett osztrák, spanyol, olasz, horvát borászatok is bemutatkoznak.

2022.11.07 23:30MTI

Magyar és külföldi pincészetek legjobb boraikkal, helyi termelők kézműves termékeikkel mutatkoznak be a pécsi vásárcsarnokban zajló 4. Adventi Borszalonon december 4-én, bronzvasárnap.

Az eseményen megjelenő másfél száz kiállító között bemutatkoznak termékeikkel a legnevesebb magyarországi pincészetek mellett osztrák, spanyol, olasz, horvát borászatok is, mellettük pedig számos helyi és kézműves kiállító tart kóstolókat - közölték a szervezők az MTI-vel.

Kiemelték: a rendezvényen 150 kiállító, 500 bor, 50 helyi termék várja az érkezőket.

A kommünikében Győrffy Zoltánt, a pecsiborozo.hu főszerkesztőjét idézve azt írták: céljuk, hogy a borszalon az egyik legrangosabb vidéki rendezvényként egyszerre legyen színvonalas társasági esemény és komoly szakmai találkozó.

A programokkal, kiállítókkal és a jegyekkel kapcsolatos részletes információk a pannonborbolt.hu oldalon olvashatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.