A Coldplay üres kézzel kullogott haza!

Videóval! Duffy háromszoros győztes a Brit Awards díjkiosztóján

Duffy három díjat is elvitt szerdán este Londonban, a Brit Awards zenei díjkiosztón. Életműdíjat kapott a Pet Shop Boys. A 24 éves szőke énekesnő Rockferry című lemezével elnyerte az év brit albumáért járó trófeát, emellett őt választották az év énekesnőjének és az év felfedezettjének is.

2009.02.19 07:19MTI

Az év brit férfiénekese Paul Weller, az év hazai együttese az Elbow, amely nem kis meglepetésre maga mögé utasította a nagy esélyesnek kikiáltott Coldplayt is.

Az év legjobb brit koncertrodukciójáért járó Brit Awards az Iron Maiden együttesé lett, a kislemez díját a Girls Aloud nevű formációnak ítélték. Az év nemzetközi énekesnője Katy Perry, aki megelőzte többek között Beyoncé-ot és Pinket.

A nemzetközi együttes trófeáját a Kings of Leonnak adták át, az év nemzetközi énekese pedig Kanye West rapper. Az Earls Courtban megrendezett díjkiosztón az este folyamán fellépett U2 együttes, Bonóék bemutatták az együttes Get On Your Boots című legújabb dalát, a No Line on the Horizont című, tavasszal megjelenő albumról.

Az ír csapaton kívül hallhatták a jelenlévők Kylie Minogue-ot, a Kings of Leont, a Coldplayt, és természetesen a gála hősnőjét, Duffyt. Az este háziasszonya Kylie Minogue, két házigazdája James Corden és Matthew Horne volt.

Íme a nagy nyertes: Duffy - Mercy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.