Kult

17 év után véget ért a Jóban Rosszban

Nem minden néző volt maradéktalanul elégedett a lezárással.

2022.04.15 09:20ma.hu

Az utolsó epizódját is leadta a Jóban Rosszban című kórházi sorozatnak a SuperTV2, ezzel tizenhét év után búcsúzott a képernyőkről a széria. Az utolsó részben elvarratlan szálakat is le kellett zárniuk a készítőknek - írja a 24.hu.

Figyelem, spoilerek következnek!

Az utolsó jelenetekben a következő dolgok történtek:

"Eljött az a pillanat, amikor úgy dönthetünk, mind beszállunk abba az autóba, és elmegyünk innen messzire!" - mondja Madár Veronika az egyik utolsó jelenetben, miközben több szereplő arról tanakodik, beszálljanak-e egy autóba, hogy elhagyják a Csillagvirág Klinikát (ezzel picit megidézve a Szomszédok zárását, ott azonban buszba szálltak be). Madár és Barabás Kiss László karakterei végül egy veterán autóba ülnek, majd elhajtanak a klinikáról.

A Gazdag Tibor által alakított dr. Pongrácz Péter pedig szerelmet vall dr. Márton Lucának, akit Antalfi Anett alakított, ezzel záródik a sorozat.

A sorozat Facebook-oldalán a nézők is véleményezték a finálét, nagyon sokan nem voltak megelégedve a látottakkal, voltak, akik egyenesen botrányosnak és semmilyennek tartották a finálét.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.