Cotton Club Singers és Boldi és a Keresztapák!

Két koncertpremier március elején a Nyugati Teátrumban!

Az operaénekesi karrierjét elindító László Boldizsár ez év március elejétől a Cotton Club Singersben átadja a helyét a szegedi Fool Moon együttes tenorjának, Czutor Ignácnak.

2009.02.13 18:40ma.hu

Ignác kiváló választásnak tűnik, hiszen Boldizsár február 5-i búcsúkoncertjén a Művészetek Palotájában a néhány dal erejéig már az utóddal felálló csapat is egyöntetű sikert aratott a rajongók körében. 

Boldi azonban a swing műfajával sem szakít, hiszen nemrégiben megalapította a Boldi és a Keresztapák elnevezésű zenekart, mellyel swing-jazz hangszerelésekben mutatja be a leghíresebb nápolyi dalokat, és operaáriákat. 

A vadonatúj és a megújult formáció március elején két egymást követő napon mutatkozik be a fővárosi közönség előtt. Március 7-én az átalakult Cotton Club Singers első koncertprogramját mutatja be, a zenei anyag Sting legjobb dalait mutatja be a Singers utánozhatatlan vokális stílusában. 

Március 8-án pedig a Boldi és a Keresztapák köszönti a gyengébb nem képviselőit egy nőnapi koncert keretében, ahová természetesen a férfiaknak sem tilos a belépés. 

Két koncertpremier március elején a Nyugati Teátrumban! 
Cotton Club Singers: STINGERS - Az új Fullánk március 7. (szombat), Boldi és a Keresztapák - Nőnapi koncert március 8. (vasárnap)

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.