Tragédia

Öngyilkos lett Sinéad O'Connor fia

A 17 éves Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor öngyilkos lett.

2022.01.08 20:10ma.hu

Sinéad O’Connor szombaton jelentette be a közösségi médián keresztül, hogy végzett magával 17 éves fia, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor. Később a hírt a rendőrség is megerősítette.

"Úgy döntött, hogy véget vet e világi szenvedésének és most már istennel van. Nyugodjon békében és senki ne kövesse az ő példáját. Gyermekem. Nagyon szeretlek. Nyugodj békében" - írta az énekesnő posztjában.

A fiú csütörtökön tűnt el a Dublinhoz közeli Newbridge városából. Sinéad O'Connor ezután üzenetben azért könyörgött a fiának, hogy ne tegyen kárt magában, menjen el a rendőrségre, és hagyja, hogy kórházba vigyék.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.