Baleset

Életveszélyesen megsérült egy stábtag A feláldozhatók 4. forgatásán

Az életveszélyben lévő férfit a thesszaloniki kórházban ápolják, a produkciós cég kiutaztatta családját Görögországba.

2021.11.10 18:49MTI

Több baleset is történt a The Expendables - A feláldozhatók negyedik részének görögországi forgatásán. A Mega görög televízió szerdai közlése szerint egy bolgár technikus a munkálatok során lezuhant és életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az életveszélyben lévő férfit a thesszaloniki kórházban ápolják, a produkciós cég kiutaztatta családját Görögországba.

Még a héten két másik baleset is történt. Az egyik során egy kaszkadőr sebesített meg egy technikust, a másik alkalommal pedig szintén egy kaszkadőr szenvedett sérüléseket, amikor egy jelenet forgatása során egy autóról egy teherautóra ugrott. Jason Statham mellett Thesszalonikiben forgat Megan Fox és a rapper 50 Cent is. A filmben szerepel még Sylvester Stallone, Dolph Lundgren és Andy Garcia is. A feláldozhatók negyedik része 2022-ben kerül a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.