Kult

Ősztől forgatják A feláldozhatók negyedik részét Stallonéval és Stathammel

Az első három rész világszerte több mint 800 millió dolláros bevételt hozott a mozikban.

2021.08.31 23:30MTI

Ősszel kezdődik a The Expendables - A feláldozhatók negyedik részének forgatása Sylvester Stallone és Jason Statham főszereplésével - jelentette be hétfőn a Lionsgate stúdió.

Stallone és Statham mellett a korábbi színészgárdából Dolph Lundgren és Randy Couture is szerepel a népszerű akciósorozat újabb részében. Új szereplő a rapper 50 Cent, Tony Jaa és Megan Fox. A filmet Scott Waugh rendezi.

A feláldozhatók harmadik részét 2018-ban Patrick Hughes rendezte, akkor még Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford és Mel Gibson is tagja volt az akciómozi csapatának.

Az eredeti The Expendables - A feláldozhatók című 2010-es filmet Stallone írta és rendezte, valamint az egyik főszerepet is ő alakította. A két további folytatás forgatókönyve is a nevéhez fűződik. Ő toborozta a veterán akciósztárcsapatot is a gyorsan népszerűvé vált szériához.

Az első három rész világszerte több mint 800 millió dolláros bevételt hozott a mozikban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.