Megjelent a rákkutató könyve

Akik visszajöttek a halálból

Megjelent Assoc. prof. mag. dr. Dávid Tamás rákkutató és Kiss Magdolna újságíró "RÁK-visszajöttünk a halálból..." című könyve. A könyvbemutatón a professzor és a szerző mellett több gyógyult beteg is megszólalt.

2008.01.23 17:56ma.hu

Öt riport az ötvenből 
dr. Bánki László: "Nekünk magunknak kell kézben tartani az egészségünket, - bár sokszor nincs beleszólásunk az életünk alakulásába - azt a keveset, ami felett rendelkezünk, feltétlenül javunkra kell fordítani." 

Boross Sándorné
: "Mindennap csodálkozom, hogy a CoD teapor milyen különleges. Manapság nagyon kevés, amit >élő anyag<-ként magunkhoz veszünk, éppen ezért amikor iszom a teát, olyan érzésem van, mintha magát az életet innám!"

Demeter Jolán : "Egyre több a tanácstalan, reményt vesztett beteg, akik ott sorakoznak a klinikákon, a rendeléseken. Úgy érzem, hogy az embereknek joguk van az információhoz, tudniuk kell, hogy létezik egy másik út a gyógyuláshoz."  

Dominek Józsefné: "Az orvosnak végre elmondhattam, beszélhettem a CoD teáról. Csak annyit válaszolt, igya csak szorgalmasan Teri néni, legalább meggyógyul. Úgyhogy én továbbra is szorgalmasan iszom. Hál'Istennek, nagyon jól érzem magam."

Dorogi Jánosné: "Dávid Tamás professzor rákgyógyító terápiáját követve egy hónap elteltével a kontroll azt mutatta ki, hogy a csontáttétek meszesednek. Hihetetlen, de a fájdalmai is enyhültek, s olyannyira megerősödött, hogy az unokákkal játszani tud a kertben."

"Az orvosok el vannak hűlve, nézegetnek, csodálkoznak. Nem tudják, hogy a CoDTM teával gyógyítom magam, mert ismerve a felfogásukat, feltehetően melegebb éghajlatra küldenének..." (H. Sándor - Hepatitis C) 

"2003 május elején kezdtem inni a teát, s nyár végére - járókerettel ugyan -, de a lakásban már közlekedtem. Nem vitatható, hogy a CoDTM teától vagyok ilyen jó állapotban, s ezt szeretném is világgá kürtölni." (Saly Jenőné - nyirokmirigyrák, gerincvelőáttét) 

"Kizárólag Dávid Tamás professzor rákgyógyító rendszerét követem. Iszom a CoDTM teát, a Vital Pluszt, a C-vitamin-kúrát pedig márciusban kezdtük. A vérképem jó, a tumormarker negatív, s a lépcsőn úgy szaladok, mint húsz éves koromban." (Gondos Lászlóné - méhtestrák, vastagbélrák, tüdőáttét) 

"Én valóban a temetőkapuban ácsorogtam, de belekapaszkodtam mindenbe, ami reményt adott. És nem győzöm hangsúlyozni, időben kezdtem inni a CoDTM teát." (Laky Zsuzsa - lymphoma non Hodgkin) 

"Nekünk magunknak kell kézben tartani az egészségünket - bár sokszor nincs beleszólásunk az életünk alakulásába -, azt a keveset, ami felett rendelkezünk, feltétlenül javunkra kell fordítani." (Dr. Bánki László - prosztatarák)

Assoc.prof.prof.h.c.mag. Dr. Dávid Tamás - rákkutató, a Nemzetközi CoDTM Rákkutató Csoport (ICRG) és a Nemzetközi CoDTM Rák Információs, Prevenciós és Kutatási Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány elnöke és tudományos főigazgatója. 

Fő feladatának tekinti a rák megelőzésének és a rák holisztikus, integratív, biológiai kezelési rendszerének kidolgozását, fejlesztését és széles körű globális elterjesztését. Amazóniai és délkelet-ázsiai kutatásainak és 15 éves klinikai kezelések eredményeképpen a CoDTM tea és Célzott Táplálkozási Rendszerrel több ezer terminális, előrehaladott áttétes, "reménytelen" rákbetegnek hosszabbították meg az életét és biztosítottak egy emberhez méltó, fájdalommentes életminőséget. 

Munkásságáért az Osztrák Becsületrend mellett számos külföldi kitüntetésben részesült.

Kiss Magdolna — újságíró 
Pályám során számos dokumentumriportot készítettem. Sok kétségbe esett, segítséget kérő emberrel találkoztam, akik a nyilvánosságtól várták sorsuk jobbra fordulását. Ez a dokumentum-riport könyv azonban más. Ötven ember, ötven gyógyult beteg mondja el élete kálváriáját. Ezek a beszélgetések nem csak a betegségről szólnak, hanem a családról, az összetartozásról, a szeretetről, az akaratról, de a magyar egészségügyről, és nem utolsósorban a mai magyar társadalom állapotáról. A könyv szereplői meggyógyultak, de nem történt csoda. Ahogy az egyik beteg fogalmazta: „találtunk egy másik utat!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.