Programajánló

Paloznaki Jazzpiknik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdolna ad koncertet az eredeti programtervben szereplő Caro Emerald helyett a július végi Paloznaki Jazzpikniken. A holland énekesnő minden idei koncertjét lemondta a pandémiára hivatkozva.

2021.04.22 05:10MTI

A július 30-i pénteki nagyszínpados koncerten a Mörk zenekar nyitja az estet, majd a közelmúltban új lemezzel jelentkezett Rúzsa Magdolna lép fel, a nap lezárásaként az MF Robots ad koncertet - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A tavalyi fesztivál a koronavírus-járvány miatt elmaradt. A 2020-ra tervezett fellépők közül a holland szaxofonos sztár, Candy Dulfer, a szicíliai származású világhírű énekes, Mario Biondi, a brit MF Robots és a német dzsesszkollektíva, a De Phazz is koncertet ad az idei, immár 9. Paloznaki Jazzpikniken a Balaton-felvidéki településen július 29-től 31-ig.

A nyitónapon, július 29-én csütörtökön tehát Matt Biondi és a brit Level 42, 30-án pénteken a Mörk, Rúzsa Magdolna és az MF Robots, végül 31-én szombaton a DePhazz, Candy Dulfer játszik, végül a szintén holland trió, a Kraak&Smaak zárja a jazzpikniket a nagyszínpadon.

Azok, akik pénteki napijegyet váltottak korábban, jegyeiket átválthatják a csütörtöki vagy a szombati napra, ezt a www.jazzpiknik.hu oldalon erre dedikált regisztrációs íven jelezhetik a szervezők felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.