Kultúra

Eladó a londoni lakás, ahol a Beatles egyik albumának borítója készült

A Chelsea Manor Studios egykori épületében lévő két hálószobás lakást brit lapértesülések szerint 1,15 millió fontért árulják.

2021.02.05 20:58MTI

Egy darab kultúrtörténet eladó: megvásárolható egy londoni lakás abban az egykori stúdióépületben, amelyben a Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című nyolcadik stúdióalbumának borítófotója készült.

A Chelsea Manor Studios egykori épületében lévő két hálószobás lakást brit lapértesülések szerint 1,15 millió fontért árulják.

Az 1967-ben készült Beatles-lemez borítója valójában egy kollázs, amely számos híresség fotójából készült. A képen az együttes Marilyn Monroe, Oscar Wilde és Bob Dylan mögött áll.

A Chelsea Manor Studios épületét évekkel ezelőtt átalakították és luxuslakásokat alakítottak ki benne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.