Kultúra

Bruce Willis kisvárosi seriffet játszik az American Siege című filmben

Willis, Drake és Large legutóbb az Apex című krimin, valamint a Breach és a Cosmic Sin című sci-fiken dolgozott együtt.

2020.11.25 20:15MTI

Bruce Willis oregoni seriffet alakít következő filmében, az American Siege című produkcióban, amelynek forgatása már elkezdődött Georgia államban.

A bűnügyi filmet Edward John Drake rendezi, aki Corey Large mellett a forgatókönyvet is jegyzi. A történetben a 65 éves Willis egy New York-i nyomozót játszik, akiből seriff lesz egy oregoni kisvárosban. A rendőrnek egy bűnbandával kell megküzdenie, amely túszul ejt egy gazdag orvost. A filmben Rob Gough és Trevor Gretzky is szerepel - írta meg a deadline.com hollywoodi hírportál.

Willis, Drake és Large legutóbb az Apex című krimin, valamint a Breach és a Cosmic Sin című sci-fiken dolgozott együtt, mindhárom produkció már az utómunkák fázisánál tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.