Kultúra

A mozikban is bemutatják a Wonder Woman 1984-et

A Wonder Woman 1984-et 2020 egyik legnagyobb produkciójaként tartják számon, a jegyeladásokból remélt bevételt több mint egymilliárd dollárra becsülték.

2020.11.19 10:45MTI

Hosszas spekulációkat követően a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy december 25-én bemutatja a Wonder Woman 1984-et az HBO Max streamingszolgáltatónál és az amerikai mozikban is.

Sok olyan országban, ahol nem elérhető az HBO Max, a film premierjét egy héttel korábban, december 16-án tartják mozikban - írja a Variety.com.

Magyarországon december 26-tól kerül mozikba a film.

A döntés, mellyel lemondanak a film tradicionális, mozis bemutatásáról, meglepő, mivel a Wonder Woman 1984-et 2020 egyik legnagyobb produkciójaként tartják számon, a jegyeladásokból remélt bevételt több mint egymilliárd dollárra becsülték. A 200 millió dolláros (60 milliárd forintos) költségű akciófilmet eredetileg nyáron mutatták volna be, a koronavírus-járvány miatt azonban újra és újra elhalasztották a premiert.

A filmes világ szakértői korábban úgy vélték, hogy a Fekete özvegy, a Halálos iramban 9 és a Nincs idő meghalni című filmekhez hasonlóan ennek a filmnek a bemutatását is 2021-re halasztják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.