Koronavírus-járvány

Mégis tartanak Magyarországon színházi előadást!

Az élmény nem marad el a járványügyi szigorítások ellenére sem.

2020.11.14 18:53ma.hu

2020. november 11-én hatályba lépett a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet, amely új szabályokat vezetett be. Ennek értelmében a szabadidős létesítmények használata tilos, így nem látogathatók többek között a színházak sem.

De nem kell aggódni, mégis tartanak még Magyarországon színházi előadást! Jegyek itt vásárolhatóak! >>>

Az élmény garantált, ugyanis a színház egy folytonosan változó jelen idejű műfaj, amelyben a színészek és a néző kapcsolata estéről-estére változik. Az előadások mindig az "akkor" és az "ott", az idő és a tér együtteséből születnek. Ezen megismételhetetlen pillanatokat a korlátozások ellenére is átélhetjük!

Kattintson és válogasson az előadások között!

A képre kattintva átkerül a színház oldalára >>>

A SzínházTV szolgáltatás azzal a céllal indult útjára, hogy lehetőséget biztosítsanak az olyan, minőségi színházi előadások megtekintésére, amiket - különböző okok miatt - nincs lehetőségünk élőben megtekinteni, de mindenképpen szeretnénk az élmény részesei lenni. Ez a koronavírus-járvány alatt kifejezetten előnyös, de tulajdonképpen a járvány után is nagyon hasznos lehet, hiszen nem kell utazni, és nem igényel semmiféle előkészületet a jegyvásárláson kívül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.