Gyász

Elhunyt Hortobágyi Judit, a Jó ebédhez szól a nóta műsorvezetője

91 éves volt.

2020.04.27 10:18ma.hu

91 éves korában elhunyt Hortobágyi Judit, a Jó ebédhez szól a nóta című műsor egykori népszerű műsorvezetője. Halálhírét Aradi Tibor humorista jelentette be a közösségi oldalán.

Hortobágyi Judit pályafutása során számos zenés műsor házigazdája volt a televízióban és rádióban egyaránt - írja a Blikk. Így a Jó ebédhez szól a nóta mellett egykor ő vezette többek közt a Vasárnapi muzsika (1982), a Van jogom a boldogsághoz – Majláth Jenő dalaiból (1987) című zenés műsorokat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.