Szörnyű

Kórházba került Csűrös Karola

Trombózist kapott a 83 éves színésznő.

2020.04.17 18:54ma.hu

Trombózist kapott Csűrös Karola, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, írja a Bors. A Semmelweis Klinikán fekvő, 83 éves színésznő azonnali ellátásra szorult a lábában kialakult vérrög miatt.

"Való igaz, jelenleg is a Semmelweis Klinikán fekszem, korábban Honvédból szállítottak ide. Valószínűleg a korábbi térdproblémáimból adódó kevés mozgás miatt alakulhatott ki a vérrög. Szerencsére jobbak a leleteim, a napokban haza is mehetek, ha minden igaz" - mondta a lapnak a színésznő.

Csűrös Karolát a koronavírus-jávány miatt nem látogathatja a családja, de a színésznő a napokban hazamehet, ahol a menye és férjének unokái ápolják majd.

"Rettenetes ez a járvány, már itt is ürítik ki a kórházakat és csak a nagyon súlyos esetek maradnak bent. Igyekeznek ránk figyelni, hiszen mindannyian félünk ettől a vírustól. A rokonaim és a barátaim se látogathatnak most meg, mindent le kellett tenniük a portán, az egyetlen kapcsolatom a külvilággal az a telefonom maradt" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.