Koronavírus

Banksy, a titokzatos utcaművész is "otthonról dolgozik"

Ezúttal feltehetőleg saját otthonát használta "vászonnak" a graffitiművész.

2020.04.16 22:30MTI

Házikaranténban született új alkotásáról osztott meg képeket szerdán Banksy brit graffitiművész, aki ezúttal randalírozó patkányokkal festett tele egy fürdőszobát - írja a BBC hírportálja.

Az öt fotó a titokzatos művész Instagram-oldalára került fel. Banksy a képek mellé azt írta: "A feleségem gyűlöli, amikor otthonról dolgozom".

A patkányok gyakori szereplői a graffitiművész alkotásainak, aki ezúttal feltehetőleg saját otthonát használta "vászonnak".

A fürdőszobában randalírozó patkányok egyike a törölközőtartón függeszkedik, a másik egy vécépapírgurigán fut, míg egy társuk épp a dolgát végzi a vécében. Három patkány a falitükröt igazgatja, egy pedig valószínűleg a karanténban töltött napokat számolja a falon.

Banksy legutóbb Valentin-napon rukkolt elő egy köztéri alkotással Bristolban. A falfestményt, amelyen egy kislány piros virágokat lő ki egy csúzlival, 48 órán belül megrongálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.