Koronavírus-járvány

Koronavírus - Ferenc pápa imája és rendkívüli Urbi et Orbi áldása élőben a közmédiában

Élőben közvetíti a közmédia Ferenc pápa szerda esti imáját és Urbi et Orbi áldását - közölte az MTVA sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

Este 6-tól az M1 csatorna és a Duna Televízió nézői, illetve a Kossuth rádió hallgatói élőben követhetik Ferenc pápának a Szent Péter-bazilikához vezető lépcsősor tetején mondott imáját, amelynek végén az egyházfő - a rendkívüli helyzetre tekintettel - Róma városának és az egész világnak szóló Urbi et Orbi áldását adja - olvasható a közleményben.

A lezárt Szent Péter tér péntek este teljesen üres lesz, de Ferenc pápa felhívása szerint lélekben mindenki csatlakozhat az imához - írták.

Hozzátették: a közmédia fontosnak tartja, hogy minél többekhez eljussanak Ferenc pápa szavai, így az élő közvetítésen túl a Duna World 19.00 órától és éjféltől megismétli az egyházfő imáját és áldását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.