Programajánló

Újragondolt Bach-művet mutat be a La Fura dels Baus társulat a Margitszigeten

Johann Sebastian Bach újragondolt Parasztkantátáját mutatja be a katalán La Fura dels Baus társulat, amely első alkalommal lép fel június 25-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

2020.02.09 21:30MTI

Az esten közreműködik Mariola Membrives, Eulalia Fantova, Joan Garcia Goma, Pavel Amilcar, Leticia Moors, Thor Jorgen, Alberto Andres Gomez és Miguel Ángel Serrano. A rendezés, ötlet és forgatókönyv Miki Espuma és David Cid nevéhez fűződik, a zenei rendezés Pavel Amilcar Thor Jorgen és Miki Espuma munkája.

A La Fura dels Baus és a Divine Mysteria újszerű megközelítésével teljesen új látványt teremt. Eszköztáruk, az elektronikus zene, a multimédiás képi világ és a flamenco nyomán kortárs költőiség születik, a szabadsággal teli koreográfiák pedig a Parasztkantáta örök lényegét mutatják meg - közölte a Szabadtér Színház az MTI-vel.

A Free Bach 212 című előadással a Szabadtér Színház Johann Sebastian Bach előtt tiszteleg a zeneszerző halálának 270. évfordulója alkalmából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.