Kultúra

Viola Davis játssza Michelle Obamát a first ladykről készül tévésorozatban

A történet a Fehér Ház keleti szárnyában játszódik, ahol a kulisszák mögött a karizmatikus és dinamikus elnökfeleségek számos fontos döntésben segítettek férjeiknek.

2020.02.06 21:30MTI

Viola Davis játssza Michelle Obamát egy új tévésorozatban, amely az amerikai first ladykről szól - osztotta meg értesülését a deadline.hu hollywoodi hírportál.

A Showtime megrendelésére készülő szériát Aaron Cooley írta. A történet a Fehér Ház keleti szárnyában játszódik, ahol a kulisszák mögött a karizmatikus és dinamikus elnökfeleségek számos fontos döntésben segítettek férjeiknek.

A sorozat a first ladyk magánéletét és politikai ambícióit is bemutatja. Az első évadban Eleanor Roosevelt, Betty Ford és Michelle Obama lesz a központban.

Viola Davis nemcsak színésznőként forgat a sorozatban, hanem az executive produceri feladatokban is részt vesz. Davis Emmy-, Golden Globe- és SAG-díjat is kapott a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című, hat évadon át futó sorozat főszerepéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.