2009-ben is dőzsölhetünk a mozikban otthon!

Újdonságok, érdekességek, sikerfilmek és sorozatok DVD-n és Blu-Ray-en!

A Fórum Home Entertainment (FHE) 2009-ben is szenzációs mozifilmekkel, kihagyhatatlan klasszikus alkotásokkal és nem utolsó sorban izgalmas sorozatokkal várja a filmek szerelmeseit. 2009 nem csak a felejthetetlen mozifilmek, de az új sorozatok éve is az FHE kínálatában.

2009.01.12 18:30ma.hu

A Fórum Home Entertainment mindent elkövet, hogy 2009-ben is minden filmrajongó igényét kielégítse. Már eddig is nagy hangsúlyt fektetett rá, hogy a mozifilmek mellett minden évben helyet kapjanak a kihagyhatatlan klasszikusok és a különleges díszdobozok megannyi extrával, ez most sem lesz másképp.

Ráadásul az FHE 2008 őszétől a Sony Blu-ray lemezek kiadása mellett megkezdte a Warner Blu-ray-ek kiadását is, melyekhez immár 6990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron juthatunk hozzá.

2009 – A vadonatúj sorozatok éve

2009-ben a televízióban már több helyen bizonyított, DVD-n most először megjelenő sorozatokkal jelentkezik a kiadó. A tervezett nyolc új sorozat közt olyan címek szerepelnek, mint a Halottnak a csók, A pletykafészek, a Chuck, a The Big Bang Theory és a Terminátor – Sarah Connor krónikái.

Mozisikerek

Az FHE továbbra is követi a DVD-kiadásaival a hazai mozik legjobban várt sikerfilmjeit, így biztosak lehetünk abban, hogy idén megnézhetjük otthon is a Harry Potter és a félvér herceg valamint a Terminátor 4. című filmet is.

A Da Vinci-kód rajongóinak jó hírrel szolgálunk, Dan Brown korábban írt Angyalok és Démonok című könyvéből is filmadaptáció készült, melyben ismét találkozhatunk Langdon professzorral, a Harvard világhírű szimbólumkutatójával. A főszerepet természetesen Tom Hanks játssza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.