Kult

20 év után visszatérhet a Szomszédok

Az egykori szereplők szívesen folytatnák a sikersorozatot, Ábel Anita azonban már most nemet mondott a rendezőnek.

2019.12.13 11:22ma.hu

Húsz év után újra beköltözhetnek otthonunkba a Szomszédok. Bujtás János rendező ugyanis a nagy sikerű teleregény folytatására készül. Az egykori szereplők szívesen folytatnák a sikersorozatot, Ábel Anita azonban már most nemet mondott a rendezőnek.

Hiába telt el két évtized az utolsó rész óta, még mindig a legnézettebb sorozatok egyike a Szomszédok. A közelmúltban elhunyt Horváth Ádám rendező egykori munkatársa, Bujtás János, most elhatározta, hogy folytatja a teleregényt.

"A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit, vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt. Valóságos branddé vált a sorozat, hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot" – mondta a Borsnak Bujtás, aki hajdan technikai rendezőként, rendezőként dolgozott Horváth mellett.

Hozzátette, a főbb szereplők közül szinte mindenki vállalná, hogy részt vesz a folytatásban. Talán az egyetlen kivétel Ábel Anita, akit gyerekszínészként Bujtás hozott be a sorozatba. Ő azt írta a rendezőnek, hogy sok sikert kíván a folytatáshoz, de számára ez a sorozat 1999-ben befejeződött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.