László Boldizsár búcsúkoncertje februárban!

Cotton Club Singers - RESTART a Művészetek Palotájában!

Az ország legsikeresebb vokálcsapata újabb állomásához érkezett. Az utolsó alapító tag, László Boldizsár helyére is új énekes kerül.

2009.01.08 15:50ma.hu

A népszerű együttes frontembere 15 év után műfajt vált, és a Szegedi Nemzeti Színház operatársulatának tagjaként idén számos tenor főszerepben debütál. 

A Singerst azonban nem hagyja ott, hiszen korábbi zenésztársait a háttérből menedzserként segíti. Február 5-én a MÜPÁ-ban a zenekar összegzi az elmúlt másfél évtizedet, amit Boldizsárral közösen nyújtott a színpadon. 

Ezen az estén egy dal erejéig már az „utódot“ is láthatja a közönség, akivel egy ötszólamú, csak erre az estére komponált művet adnak elő. Az új felállású négyes 2009 márciusában mutatja be Stingers címmel Sting dalaiból készített vadonatúj koncertjét. 

A Cotton Club Singers egyébként számos meglepetéssel készül a jeles évforduló megünneplésére. A jubileumi évad zárásaként december 29-én a Budapest Sportarénában minden egykori és jelenlegi Singers-tag fellép. 

A tíz énekes egy különleges, látványos show-val örvendezteti majd meg a swing szerelmeseit.
 
László Boldizsár búcsúkoncertje 
2009. február 5. (csütörtök), 19:30, Művészetek Palotája

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.