Elképesztő sztori

Ilyen gitártörést még nem látott a rocktörténelem - videó

Újra akcióban az Udvarias Tömeggyilkos frontembere.

2019.10.21 21:10ma.hu

Ki ne ismerné a gitártöréseiről híres Hörcher Lászlót? Nos, most újra akcióba lépett, de ilyet még az angolszász heavy metal bandák sem csináltak... hogy a saját zenészük seggén verjék szét a gitárt...

Hörcher László korábban többször is szerencsét próbált a tehetségkutatóban, 2014-ben egyszer már botrányba fulladt a produkciója. Akkor is magáról megfeledkezve kiabált, földhöz vágta a mikrofont, majd sértegette a mentorokat. De hát így szeretjük!

És akkor most nézzük meg a zenekart

Hörcher mester minden idők legnagyobb kaliberű magyar celeb botrányőse és zenekara ugyanazon a bulin, amikor a gitártörés bekövetkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.