Programajánló

Ma kezdődnek a Mozinet Filmnapok

Bong Dzsun Ho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők (Parasite) című alkotásának vetítésével ma veszi kezdetét a 9. Mozinet Filmnapok Budapesten a Puskin moziban.

2019.10.17 08:18MTI

Az idei mustrán kilenc filmet láthat a közönség Budapesten és 13 vidéki városban. A fesztiválon lesz a Valan - Az angyalok völgye című magyar film közönségtalálkozóval összekötött premierje. A Puskin moziban találkozhat a közönség Vlad Ivanov román színésszel, A hegyek szigete című film főszereplőjével és Christophe Jankovickal, a Medvevilág Szicíliában című rajzfilm producerével is.

A Kontroll nélkül című filmhez kapcsolódóan gyűjtést is szerveznek a Világszép Alapítvány javára. A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon díjazott német film a kilencéves Benni szemén keresztül azoknak a gyerekeknek a történetét meséli el, akikre az ellátórendszer nincsen felkészülve.

Mindezek mellett Az angyal című argentin krimi, A láthatatlanok című francia film, A hegyek szigete című román-francia-német krimi, valamint Az első áruló című olasz maffiatörténet is szerepel az idei programban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.