Programajánló

Gasztroszínházi előadásra várja nézőit a kecskeméti Ciróka Bábszínház

Gasztroszínházi előadásra várja az érdeklődőket a kecskeméti Ciróka Bábszínház szeptember 21-én este.

2019.09.19 22:30MTI

Kiszely Ágnes igazgató elmondta: mindössze két éve kapcsolódtak be a színházak éjszakája programsorozatba, de mivel választott előadásukat nagy érdeklődéssel fogadták nézőik, ezért most is csatlakoztak az országos kezdeményezéshez.

A színházak éjszakájára este 19 órától a Hírös Gasztroszínház Wine Tourist című improvizációs darabjával készülnek, így a nézők aktív alakítói lehetnek az előadásnak: közreműködésükkel formálódnak a karakterek, gördül tovább a cselekmény. A színészek pedig hol érzékenyen, hol kreatívan, hol pedig vidáman rögtönöznek a nézők reakcióira.

Mint mondta: maga az alapszituáció egyszerű, de ha a néző fantáziájával keveredik a dráma, a komédia és a tragédia ezer színe kel életre a játékban. A színészek a nézőktől kapott információk által újabb és újabb szituációkba kerülnek, majd ezek megoldására törekednek.

A nézők a történetbe belekeverhetik kedvük szerint a közéletet, a munkahelyi történéseket, a párkapcsolatot, a családot, tulajdonképpen bármit, ami foglalkoztatja őket nap mint nap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.