Programajánló

Országos Beatles Találkozó a Kobuci Kertben

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, vasárnap lesz az óbudai Kobuci Kertben.

2019.08.10 21:30MTI

Az egész délutánon és estén át tartó családbarát rendezvényen minden a Beatles körül fog forogni, a 18 év alatti Beatles-rajongók ingyen vehetnek részt a koncerteken és programokon - közölték a szervezők az MTI-vel.

A rendezvényen a legnépszerűbb hazai Beatles emlékzenekar, a Bits ad koncertblokkokat. A csapat megemlékezik az idén 50 éves Abbey Road nagylemezről, emellett vendégművészek és meglepetésvendégek is színesítik a rendezvényt. A mini Beatles fesztivált este koncert zárja.

A Beatles-találkozón egy mini-gitárkiállításon megtekinthető lesz John Lennon első gitárja. A rendezvényen a Höfner gitárgyár nemzetközi életműdíját veheti át Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs, az Illés és a Fonográf együttes egykori tagjai. A világhírű gyártó hangszerein játszott korábban Paul McCartney és a Szörényi testvérpár. Egy nyereményjáték keretében gazdára talál egy eredeti Beatles basszusgitár is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.