Berényi Miki távozik

21 év után elbúcsúzott a Barátok közt stábjától Szőke Zoltán

Véget ért egy korszak.

2019.07.26 09:51ma.hu

Leforgatta az utolsó jelenetét Szőke Zoltán a Barátok közt című sorozat Berényi Miklósaként - írja a Blikk.

Szőke távozása idén májusban merült fel, akkor arra alapozták az értesüléseket, hogy a színész "a Barátok közt 20. születésnapi sajtópartiján tavaly ősszel kollégánknak azt mondta, ha a forgatókönyvírók nem változtatnak Berényi Miki karakterén, ő bizony felmond”, másrészt most ezt a felmondást "egy név nélkül nyilatkozó stábtag” meg is erősítette. Akkor a Barátok közt sajtósa annyit mondott, hogy Szőkének még novemberig érvényes szerződése van.

A lap szerint Szőke azért távozott a sorozatból, mert "túl erőszakosnak és keménynek tartotta Berényi Miklós figuráját."

Berényi Miklós karaktere a sorozat indulásakor, 1998 októberében tűnt fel először.

"Jó szívvel gondolok majd vissza erre a több mint két évtizedre, de a huszonegy év az huszonegy év, és ennyi éppen elég volt" - a Blikk informátora szerint így búcsúzott a kollégáitól a nyári stábbulin a színész.

A lap információi szerint a karakter távozását egy hetekig tartó történetszállal fogják felvezetni, de nem fogják megölni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.