Gyász

Drámai részletek Ambrus Zoltán haláláról

Több műtéttel próbálták menteni a Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagját.

2019.07.08 12:56ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, 54 éves korában elhunyt Ambrus Zoltán. A zenészt 2005-ben súlyos autóbaleset érte, koponyasérülése miatt hosszú rehabilitációs időszakon ment keresztül.

Sipos Péter, a TV2 reggeli műsorában beszélt a tragédiáról.

"Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéten keresztül próbálták menteni, volt, hogy jobban volt, aztán sajnos megint műteni kellett, megint, és egyszer csak bekövetkezett ez a tragédia" - mondta Sipos Péter, aki nem tudott pontos diagnózist mondani, csak annyit, hogy egy hosszabb lefolyású dologról van szó, amit nem tudtak meggyógyítani.

Az énekes azt is elárulta, hogy utoljára 3-4 nappal ezelőtt volt benn Ambrus Zoltánnál a kórházban. Akkor a zenész két műtét között volt éppen, kicsit jobban is érezte magát, de még mindig veszélyes volt a helyzet.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.