Kultúra

Legyőzhetetlenek a Toy Story 4 játékfigurái

A rajzfilm negyedik epizódja 58 millió dollárt (16,5 millárd forint) hozott ezen a hétvégén, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 237 millióra nőtt.

2019.06.30 19:42MTI

Már a második hétvégéjén bizonyult legyőzhetetlennek a Disney animációja, a Toy Story 4 az észak-amerikai mozipénztáraknál - írta a Variety filmes portál iparági becslésekre hivatkozva.

A rajzfilm negyedik epizódja 58 millió dollárt (16,5 millárd forint) hozott ezen a hétvégén, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 237 millióra nőtt.

A Toy Story 4 az év negyedik legnagyobb bevételű mozija, a toplista első három helyezettje szintén Disney-produkció, ezek a 841 milliós Boszúállók: Végjáték, a 428 milliós Marvel Kapitány és a 306 milliós Aladdin.

A hétvégi második hely a héten debütáló Annabelle 3. című misztikus thrilleré: a hétvégén 20 millió, a szerdai bemutató óta 31 millió dollárra rúg a jegyárbevétele.

A Universal és a Working Title romantikus musical-vígjátéka, a Yesterday 17 millió dolláros bevétellel indult, ezzel a toplista harmadik helyezettje lett. A Danny Boyle rendezte film főszereplője egy fura baleset után rádöbben, ő az egyetlen a világon, aki emlékszik a Beatlesre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.