Programajánló

Elkezdődött az Óbudai Nyár rendezvénysorozat

Elkezdődött az Óbudai Nyár, a rendezvénysorozat 20 helyszínen több mint 250 programmal, egyebek mellett koncertekkel, előadásokkal és kiállításokkal várja a közönséget augusztus végéig.

2019.06.17 05:30MTI

A program összeállításánál fontos szempont volt, hogy minden korosztályt meg tudjanak szólítani, illetve olyan előadásokat választottak, amelyeket máshol talán nem tudnak megnézni az érdeklődők - mondta Rábóczki Zsuzsa szervező az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Kiemelte a többi között a pénteki Fő téri koncerteket, az Óbudai Társaskör kertjében rendezett koncerteket és színházi előadásokat, az Esernyős Óbudai Kulturális és Információs Pont udvarán helyet kapó előadásokat, a kiállításokat, valamint a több helyszínen, például a Kobuci Kertben szervezett szabadtéri mozielőadásokat. Ugyancsak a Kobuci ad otthont a VII. Blues Fesztiválnak is - tette hozzá.

Illés Renátó artista-koreográfus elmondta: a Recirquel Újcirkusz Társulat a Zichy-udvarban lép fel a Párizs Éjjel című előadással, amely az 1920-30-as évek lokáljainak világát mutatja be.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.