Programajánló

Öt bemutatója lesz a veszprémi Pannon Várszínháznak a következő évadban

A Hair című musicallel indul az évad.

2019.05.29 05:30ma.hu

Öt bemutatóra készül a veszprémi Pannon Várszínház a következő évadban - közölte keddi sajtótájékoztatóján a teátrum igazgatója.

Vándorfi László elmondta, hogy a Hair című musicallel indul az évad. Az élőzenével kísért előadásban egy új generáció mutatkozik meg a veszprémi közönség előtt.

Ezt követi majd a Kőműves Kelemen című rockopera, majd Joe Landry Az élet csodaszép című művét láthatja a közönség Szelle Dávid rendezésében. A darab különlegessége, hogy a benne szereplő 35 karaktert öt színész formálja meg, a karakterváltásokat kizárólag hangban megvalósítva - tette hozzá az igazgató.

A Hamlet bemutatója után Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátéka zárja az évadot Szelle Dávid rendezésében.

Vándorfi László elmondta azt is, hogy az évadot megelőző nyári szezonban 48 előadást játszik majd a társulat a megye több városában, többek között a Pál utcai fiúk, a Csinibaba, a Hair, a Padlás és a Dzsungel könyve című produkciókat láthatja a közönség.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.