Betegség

Hírek Demjén Ferenc állapotáról

Bizonytalan ideig altatásban tartják orvosai az énekest, miután agyérgörcsöt kapott. Egyelőre nem tudni, mikor koncertezhet újra.

2019.05.09 09:11ma.hu

Demjén Ferenc múlt pénteken a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, ám rosszul lett. A szigetvári kórházba szállították, ahol kiderült, enyhe lefolyású agyérgörcse volt.

A Bors úgy tudja, hogy az orvosok jelenleg is altatásban tartják az énekest, és még nem tudni, mikor ébresztik fel. Ez arra utalhat, hogy hosszú felépülési idő, valamint elhúzó­dó rehabilitáció vár a Kossuth-díjas énekesre.

"Jelenleg senki sincs, aki meg tudná mondani, hogy mikor térhet vissza a színpadra. Egyelőre nem is ez a fő kérdés, sokkal inkább az, hogy mikor ébreszthetik fel" – mondja a lapnak egy ismerős.

"Bízunk benne, hogy néhány hónapon belül újra színpadra léphet. Imádkozzunk a mielőbbi fel­gyógyu­lá­sáért" - közölte Demjén Ferenc menedzsmentje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.