Programajánló

Húsvétvasárnapi programok a fertődi Esterházy-kastélyban

Már a kastély parkjában különleges látványosság fogadja az érkezőket.

2019.04.19 02:30MTI

Gyermekfoglalkozásokkal várja a látogatókat húsvétvasárnap a fertődi Esterházy-kastély - tájékoztatta az Eszterháza Központ az MTI-t.

A közlemény szerint április 21-én délután kettő órakor kezdődik a nyuszicsoki-keresés a kastély kamarakertjében, majd fél háromtól gyermekfoglalkozásokat tartanak.

A résztvevők több helyszínen ismerkedhetnek meg a húsvéti szokásokkal. Készíthetnek hímes tojást, üdvözlőkártyát, ajtódíszt, virágkosarat, lesz arcfestés és ügyességi verseny.

A látogatók barokk ruhákba is beöltözhetnek, amit fotóval örökítenek meg.

A kastély parkjában különleges látványosság fogadja az érkezőket, hungarocellből készítettek egy majdnem két és fél méter magas nyulat, amelyet mohával vontak be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.