Programajánló

Vasárnap rendezik a Magyar Ízek Tavaszi Vásárát a Várkert Bazárban

A vásár központjában a sertéshús lesz.

2019.04.05 01:30ma.hu

Vasárnap rendezik a Magyar Ízek Tavaszi Vásárát a Várkert Bazárban, ahol mintegy nyolcvan kiállító lesz jelen kistermelői termékekkel - közölte a Magyar Ízek alapítója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Pap Krisztián azt mondta: a vásár központjában a sertéshús lesz. A vásáron részt vevő termelők figyelnek az élelmiszerek minőségére és ízvilágára.

Ismertette, hogy a rendezvényt 2011 óta szervezik azoknak a termelőknek, akik nem jelennek meg a nagyáruházak polcain. Idén többek között hústermékeket, sajtokat, mézeket, borokat, pálinkákat, szörpöket, csokoládékat mutatnak be az érdeklődőknek.

Az ingyenes rendezvényen a látogatók beszélhetnek a termelőkkel és megkóstolhatják, megvásárolhatják azok termékeit - tette hozzá Pap Krisztián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.