Gyász

Friss információk Koós János temetéséről

Szerdán délután temetik el Koós Jánost a Farkasréti temetőben.

2019.03.20 07:05Ma.hu

A szertartás a Makovecz-terem előtt kezdődik, a művész lánya korábban azt kérte, hogy akik szeretnék leróni kegyeletüket, azok lehetőségük szerint egy szál virággal tegyék azt meg.

Az ATV információi szerint Koós János temetői búcsúbeszédét a család kérésére Verebes István írja, amelyet a szerdán 13.30-kor kezdődő szertartáson majd Szerednyey Béla olvas fel. A televízió értesülését Koós Réka menedzsere, Csábi Zsolt is megerősítette, aki hozzátette, hogy a 81 éves korában elhunyt énekes koporsója mellett a tervek szerint borlovagok állnak díszőrséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.