Gyász

Eszenyi Enikő néhai férjére, Kaszás Attilára emlékezik

A legendás színész ma lenne 59 éves.

2019.03.16 18:56ma.hu

Kaszás Attila Jászai Mari-díjas színművész nevét számtalan sikeres színdarabból és többek között olyan alkotásokból ismerhette az ország, mint az Üvegrigris, vagy a Patika című sorozat.

Tragikus hirtelenségű halála mindenkit sokkolt: épp a Tizenkét dühös ember című darabra készült a Nemzeti Színház falai között, amikor összeesett. A mentőben újraélesztették, ám pár nap múlva agyvérzésben elhunyt a kórházban.

Mindez 12 évvel ezelőtt történt, ám első felesége, Eszenyi Enikő színésznő gyásza azóta sem csillapodott.

A két művészpalánta 18 évesen szeretett egymásba és 18 évig éltek boldog házasságban, majd az erőteljes kötelék válásuk után is összetartotta barátságukat.

A 47 éves korában elhunyt színész ma lenne 59 éves - Enikő közösségi oldalán emlékezett meg róla:

"Mindig gondolok rád. Nagyon hiányzol!" - írta portréjához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.