Programajánló

Hooligans-koncert szombaton az Arénában

Látványában és hangzásában egyaránt különleges koncertet ígér a Hooligans, amely március 16-án szombaton a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

2019.03.14 22:30ma.hu

"Sokat készültünk a fényekre, az effektekre, lesz pirotechnika is, de a lényeg természetesen a zene, hiszen rockcsapat vagyunk. Előreláthatóan két óra húsz percet fogunk játszani" - mondta Kiss Endre "Endi", a Hooligans dobosa az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

Késmárki Zsolt basszusgitáros arról beszélt, hogy a koncerten hallhat a közönség egy meglepetés medley-t (egyveleget) Hooligans-számokból, elhangzik számos régi, ritkábban játszott dal, valamint néhány ismert sláger a megszokottól eltérő hangszerelésben.

Kiss Endi elmondta, hogy egy két és fél hónapos próbafolyamat után egy jól sikerült londoni bejátszó koncerttel hangolódtak az Arénára. "Nemcsak kinti magyarok voltak ott, sokan Magyarországról mentek ki megnézni minket".

A Hooligans május 1-jén indul nyolcvanállomásos turnéra, amely szeptember végéig tart. A legutóbbi lemez, a tavaly decemberben megjelent Jég hátán eddigi két klipje mellé érkezik a harmadik, és dolgoznak a zenekar eddigi huszonhárom éves történetét bemutató könyvön is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.